Koostisosad
-
Peet250 g
-
Rukola15 g
-
Ingver1 cm jupp
-
Küüslauk1 küüs (-nt)
-
Metspähkel25 g
-
Palsamiäädikas1 tl
-
Oliiviõli1 tl
-
Vesi3 dl
-
JääkuubikSoovi korral
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Ingverist ja küüslaugust särtsu saanud mahedamaitseline peet on selle smuuti tõeline staar. Keeda ja koori peedid ise või kasuta poes müüdavaid juba valmis tükeldatud või riivitud peete. Töötle smuuti võimalikult ühtlaseks ja kreemjaks, nii on see parim!
Lõika keedetud ja kooritud peet vajaduse korral väiksemateks tükkideks.