Pasta omatehtud tomatikastmega
-
Küpsetusaeg: 35min
-
Lihtne
Koostisosad
Tomatikaste
-
Tomat1 kg
-
Paprika1 tk
-
Suvikõrvits100 g
-
Sibul1 tk
-
Küüslauk2 küüs (-nt)
-
Meresool1 näpuotsatäis
-
Suhkur1 tl
-
Pipar
-
Õli4 spl
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Tomatihooajal keedetud tomatikaste väärib kindlasti järele proovimist. See sobib ideaalselt pastaga, aga sellega võib täita ka suvikõrvitsalaevukesi ja küpsetada neid ahjus. Kui kaste hakkab eriliselt maitsema, siis hoidista seda ka talveks purkidesse.