Pasta lihapallidega tomatikastmes
-
Küpsetusaeg: 45min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Brokoli150 g
-
Lihapallid600 g
-
Õli2 tl
-
Pastakaste Basilico390 g
-
Vesi2 dl
-
Pasta4 peotäis (-t)
Salat
-
Mozzarella125 g
-
Rukola65 g
-
Oliiviõli1 spl
-
Punase veini äädikas1 spl
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Kutsu Itaalia endale õhtusöögiks külla nende tomatikastmes lihapallide kujul, mis lähevad muidugi serveerimisele koos pastaga. Naudi õhtusööki krõbeda brokoli ja salatiga, tehtud rukolast ja kreemjast mozzarellast, mida võid omal valikul käsitsi katki rebida või noaga viilutada. Lase hea maitsta!
Pane pasta jaoks vesi kastrulis keema.
Puhasta brokoli ning lõika väikesteks tükkideks (vars viiludeks).
Prae lihapalle segades õlis panni u 10 minutit. Lisa pastakaste ja vesi ning lase keeda umbes 10 minutit.
Keeda pasta vastavalt pakendil olevale õpetusele. Pane brokoli koos pastaga keema, kui selle valmimiseni on jäänud 3 minutit.
Salat: Lõika mozzarella väikesteks tükkideks ja sega rukolaga. Kalla peale oliiviõli ja äädikat, maitsesta soola ja pipraga.
Serveeri pasta ja brokoli kastmes lihapallide ja salatiga.