Koostisosad
-
Sibul1 tk
-
Fenkol650 g
-
Või Rimi30 g
-
Pärmi-lehttaigen400 g
-
Sinihallitusjuust200 g
-
Vahukoor Rimi1 dl
-
Muna1 tk
-
Sidrunimahlmaitse järgi
-
Sool ja piparmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 8 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Lõika sibul ja fenkol kaheksaks sektoriks.
Sulata pannil keskmisel kuumusel või ning pruunista selles fenkoli- ja sibulasektoreid mõlemalt poolt, kuni need on kuldsed.
Maitsesta soola ja pipraga ning tõsta kõrvale.
Lõika tainast ruudukujulised tükid.
Laota need võiga määritud muffinivormi või küpsetusvormi süvenditesse, nii et moodustuksid korvikesed.
Sega omavahel vahukoor, peenemaks pudistatud sinihallitusjuust ja lahtiklopitud muna.
Säti igasse korvikesse ribadeks tõmmatud sibulat ja fenkolit ning kalla peale koore-juustusegu.
Küpseta 7–10 minutit, kuni juust on sulanud ning tainas kaunilt kuldpruun.
Niisuguseid korvikesi võid serveerida nii soojalt kui ka külmalt.