Pardiraguuga pasta

  • Küpsetusaeg: 15min
  • Lihtne
Pardiraguuga pasta

Koostisosad

  • Pasta
     120 g
  • Küpsetatud pardiliha
     100 g
  • Foodstudio punase veini kaste
     230 ml
  • Suhkur
      maitse järgi
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi
  • Tüümian
      maitse järgi
  • Riivjuust Forte
      maitse järgi

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Tervet parti tehes jääb pea alati midagi üle. Pardilihast saab teha supermaitsvat raguud pasta peale. Tegelikult saab sarnase pastakastme ka muudest lihajääkidest, need tuleks lihtsalt ribadeks tõmmata, kastmega segada ja seejärel koos pastaga serveerida.

Retsepti autor

Ribasta küpsetatud pardiliha peenemateks kiududeks.

Pane valmis kaks potti, üks suurem pasta jaoks ja teine, väiksem, raguu tegemiseks.

Tõsta liha väiksemasse potti ja vala peale punase veini kaste.

Lase keema, maitsesta näpuotsatäie suhkru, soola ja pipraga. Keeda paar minutit.

Kui sul ei ole värsket tüümianit peale raputamiseks, võid kastmesse maitseks lisada ka sutsukese kuivatatud tüümianit.

Raguu on nüüd valmis, hoia ta soojana, kuni valmib pasta.

Lase suures potis soolaga maitsestatud vesi keema ja keeda pasta (eelistatult Tagliatelle) vastavalt pakendi juhendile.

Kurna ja sega raguuga.

Serveerimisel lisa soovi korral parmesani või muud kõva juustu, tüümianit ja musta pipart.

Söö kohe, kuumalt auravana. Ära unusta kõrvale võtta värsket salatit! 

Sarnased retseptid

Kukeseenekaste

5min • Keskmine

Ühepajatoit lihaga

30min • Lihtne

Seljanka kolme lihaga

30min • Keskmine
Demo Kaev
Rimi peakokk