Pardiraguuga pasta
-
Küpsetusaeg: 15min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Pasta120 g
-
Küpsetatud pardiliha100 g
-
Foodstudio punase veini kaste230 ml
-
Suhkurmaitse järgi
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
-
Tüümianmaitse järgi
-
Riivjuust Fortemaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Tervet parti tehes jääb pea alati midagi üle. Pardilihast saab teha supermaitsvat raguud pasta peale. Tegelikult saab sarnase pastakastme ka muudest lihajääkidest, need tuleks lihtsalt ribadeks tõmmata, kastmega segada ja seejärel koos pastaga serveerida.
Ribasta küpsetatud pardiliha peenemateks kiududeks.
Pane valmis kaks potti, üks suurem pasta jaoks ja teine, väiksem, raguu tegemiseks.
Tõsta liha väiksemasse potti ja vala peale punase veini kaste.
Lase keema, maitsesta näpuotsatäie suhkru, soola ja pipraga. Keeda paar minutit.
Kui sul ei ole värsket tüümianit peale raputamiseks, võid kastmesse maitseks lisada ka sutsukese kuivatatud tüümianit.
Raguu on nüüd valmis, hoia ta soojana, kuni valmib pasta.
Lase suures potis soolaga maitsestatud vesi keema ja keeda pasta (eelistatult Tagliatelle) vastavalt pakendi juhendile.
Kurna ja sega raguuga.
Serveerimisel lisa soovi korral parmesani või muud kõva juustu, tüümianit ja musta pipart.
Söö kohe, kuumalt auravana. Ära unusta kõrvale võtta värsket salatit!