Koostisosad
Part
-
Pardi rinnafilee2 tk
-
Äädikas (30%)3 tl
-
Petersell1 punt (-i)
-
Sool2 g
-
Suhkur2 g
-
Õli4 g
Pohlasinep
-
Pohlamoos2 tl
-
Dijoni sinep2 tl
Serveerimiseks
-
Redis50 g
-
Laabijuust
-
Ciabatta
-
Petersell
-
Sinepivõrsed
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Kuigi pardilihast sõna-sõnalist rostbiifi ega carpaccio’t ei saa, võib sellest siiski nende moodi mõnusa eelroa teha. Selleks hoia fileed marinaadis ja prae vaid niipalju, et nahk krõbedaks läheks. Jahtunud liha lõika õhukesteks viiludeks ja serveeri pidulauale – selle uue maitsega saad sõpru üllatada!
Marinaad: Haki petersell ja sega kokku õli, suhkur, sool, äädikas ja petersell
Sinep: Sega kokku moos ja sinep
Serveerimine: Tõsta liha külmast ja lõika sellest imeõhukesed viilud
Kaunista peterselli ja sinepivõrsetega