Koostisosad
-
Pardifilee2 tk
-
Kartul600 g
Granaatõunakaste
-
Küüslauk2 küüs (-nt)
-
Šalott sibul1 tk
-
Tüümian1 tl
-
Mesi1 tl
-
Granaatõunamahl2 dl
-
Valge vein2 spl
-
Palsamikreem/Granaatõunakaste (naršarabi)3 g
-
Must piparVärskelt jahvatatud
-
Sool
-
Maisitärklis1 tl
-
GranaatõunSeemned
-
Või
-
Ürdid
Trühvlimaitseline punane kapsas
-
Punane kapsas500 g
-
Punane sibul2 tk
-
Või30 g
-
Palsami veiniäädikas1 spl
-
Trühvlipasta1.5 g
-
Pruun suhkur1.5 g
-
Sool0.5 spl
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Pardifilee, granaatõunakaste ja trühvlimaitseline punane kapsas kõlab kokku nagu tõeline pidulik jõulutoit, mis kaunistab iga lauda ja paitab gurmaanide maitsemeeli.
Kartul: Koori ja lõika kartulid suupärasteks viiludeks, maitsesta maitseainetega ning pane 220 kraadiga ahju küpsema 40ks minutiks või kuni kartul muutub kuldpruuniks
Pardifilee: Kuivata pardifilee majapidamispaberiga ja lõika ära väljaulatuvad rasvakihi osad
Kaste: Kuumuta pannil või ning prae mõne minuti jooksul keskmisel kuumusel peeneks hakitud šalottsibulad ja küüslauk
Lisa tüümian ja mesi ning kuumuta läbi
Kapsas: Lõika kapsas peenikesteks ribadeks ja sibul poolratasteks
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga.
Alkohol võib kahjustada teie tervist.