Pardi rinnafilee veinikastmes
-
Küpsetusaeg: 40min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Või200 g
-
Pardirinnafilee500 g
-
Punane vein150 ml
-
Veisepuljong150 ml
-
Sibul2 tk
-
Šampinjonid150 g
-
Ploomtomat150 g
-
Küüslauk1 küüs (-nt)
-
Looberileht2 tk
-
Soolmaitsestamiseks
-
Piparmaitsestamiseks
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Hapukapsad ja seapraad on küll maitsev ja traditsiooniline valik jõulu- ja aastavahetuse peolauale, kuid aeg-ajalt on tore katsetada vahelduseks ka uusi maitseid. Valmista sel talvel midagi hoopis teistsugust – pardi rinnafileed punase veini kastmes, serveeritud koos ahjus küpsenud šampinjonide ja tomatitega ning kartulipudruga.
Ära lase end selle roa nimest heidutada – tegelikkuses ei ole selle valmistamine sugugi keeruline! Selle retsepti pani kokku 12-aastane noorkokk Hugo Kaal, kes julgustab ka sind köögis rohkem katsetama.
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga.
Alkohol võib kahjustada teie tervist.