Pannkoogitort šokolaadi ja Nutellaga
-
Küpsetusaeg: 1h 25min
-
Keeruline
Koostisosad
-
Jahu4 dl
-
Sool1 g
-
Kakaopulber0.75 dl
-
Muna3 tk
-
Piim Rimi3.75 dl
-
Rapsiõlipraadimiseks
Nutellakreem
-
Munakollane5 tk
-
Tuhksuhkur100 g
-
Jahu3 g
-
Maisitärklis3 g
-
Vaniljekaun1 tk
-
Piim Rimi3.5 dl
-
Vahukoor Rimi1.5 dl
-
Nutella pähklikreem2 dl
Kaunistamiseks
-
Mustikadmaitse järgi
-
Põldmarjadmaitse järgi
-
Tuhksuhkurmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 10 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Kes küll ei armastaks šokolaadi? Ja pannkooke? Nüüd paneme need asjad kokku ja küpsetame võimsa šokolaadipannkoogitordi sarapuupähklikreemiga! Magustoitu, milles on kihtide kaupa šokolaadi, on ideaalne pakkuda lastepidudel või panna magustoidulauale. Lisa marju omal valikul ja puista peale tuhksuhkrut.
Sega kõik kuivained kausis kokku. Klopi munad lahti ja lisa kuivainetele. Lisa segades vähehaaval piim ja klopi siledaks tainaks. Lase tainal 30 minutit seista.
Kuumuta umbes 24 cm läbimõõduga pannkoogipann ja pintselda seda õliga. Prae seejärel umbes 16 õhukest pannkooki (umbes 10 inimesele). Pane taldrikule ja lase jahtuda.
Nutellakreem: Sega kausis munakollased ja suhkur. Sega sisse nisujahu ja maisitärklis. Poolita vaniljekaun ning eemalda seemned. Pane seemned ja kaun koos piima ja koorega potti ning aja keema.
Kalla koorepiim segades munasegu sisse ja vala tagasi potti. Kuumuta segades kuni segu paksenemiseni. Lase jahtuda. Sega kreem sarapuupähklikreemiga.
Pane kaks pannkooki taldrikule üksteise otsa. Määri peale 2–3 spl nutellakreemi. Jätka, kuni pannkoogid on otsas. Määri veel Nutellat peale, kui sul jäi seda varasemast üle. Pane kook enne serveerimist külmikusse.
Kaunistamine: Puista koogile marju ja sõelu suhkrut peale.