Paella kalkuni, mereandide ja artišokiga
-
Küpsetusaeg: 2h
-
Keskmine
Koostisosad
-
Kalkuni filee400 g
-
Riis500 g
-
Küüslauk3 küüs (-nt)
-
Oliiviõli6 spl
-
Sibul1 tk
-
Punane paprika2 tk
-
Külmutatud kalmaarirõngad300 g
-
Mereandide kokteil320 g
-
Tomat200 g
-
Külmutatud herned400 g
-
Artišok230 g
-
Valge vein kuiv150 g
-
Kanapuljong1.2 l
-
Kurkum2 tl
-
Pune1 g
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
-
Sidrunmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Üllata oma maitsemeeli Hispaaniast pärit hõrgutisega. Roog on saanud oma nime laia ning madala praepanni järgi, mida kutsutakse Hispaanias "paella-ks"
Kuumuta kõrgel kuumusel oliiviõli paella pannil, prae hakitud sibul ja küüslauk ning lisa kalkun. Küpseta umbes 8min.