Koostisosad
-
Munanuudlid250 g
-
Rimi sea välisfilee lõigud310 g
-
Maisitärklis2 g
-
Punane paprika1 tk
-
Küüslauk2 küüs (-nt)
-
Rapsiõli2 spl
-
Ingver1.5 g
-
Tšillihelbed0.5 tl
-
Sojakaste3 spl
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Hästi lihtsa valmistusviisiga nuudliroog maitseb nii hea, et sööjatele tuleb üle kinnitada, et tegu ikka koduköögis valminud, mitte Aasia söögikohast tellitud einega.
Keeda nuudlid vastavalt pakendi juhendile, nõruta ja jäta ootele.
Lõika lihalõigud umbes 1 cm paksusteks ribadeks. Sega maisitärklisega ja lase 5 minutit seista.
Puhasta paprika seemnekojast ja lõika ribadeks. Haki küüslauguküüned.
Kuumuta pannil õli. Pruunista liha, selleks kulub 5 minutit. Maitsesta soolaga. Lisa paprika, küüslauk ja riivitud ingver. Prae, kuni paprika on veidi pehmenenud. Lisa tšillihelbed, soja, mesi ja vesi. Sega läbi ja lase toidul mõni minut podiseda.
Lisa nuudlid ja sega roog korralikult läbi.
Serveerimisel lisa toidule rohkelt sibulapealseid ja puista peale veidi seesamiseemneid.