Koostisosad
-
Broilerisüdamed400 g
-
Sojakaste2 spl
-
Ingver2 g
-
Küüslauk1 küüs (-nt)
-
Seesamiõli1 tl
-
Aasiapärane tšillikaste1 spl
-
Laimimahl1 spl
-
Mesi1 spl
-
Õli1 spl
-
Must pipar0.25 tl
-
Pruunid šampinjonid250 g
-
ICA Aasia munanuudlid250 g
-
Roheline sibul1 pakk (-i)
-
Seesamiseemned2 g
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Kanasüdamed väärivad avastamist! Pealegi valmivad need ülikiirelt. Samas marinaadis saad valmistada kiireid kana(südame) vardaid ka grillil. Kui südameid käepärast pole, siis sobib samasse marinaadi ka näiteks kana kintsuliha.
Sega marinaadiks kokku sojakaste, pipar, seesamiõli, riivitud ingver, tšillikaste, mesi, õli ja laimimahl ning pressi või riivi hulka küüslauguküüs. Vajaduse korral puhasta südamed, sega marinaadiga ja jäta vähemalt 30 minutiks maitsestuma.
Valmista nuudlid vastavalt pakendi juhistele.
Kuumuta pannil veidi õli ning pruunista seened ja sibulapealse hakitud alumine heledam osa minuti jooksul. Eemalda need pannilt ja lisa pannile kanasüdamed (hoia marinaad alles). Pruunista südamed, segades keskmisest tugevama kuumuse juures 5–7 minutit, ning lisa seentele. Kuumuta pannil minuti jooksul järele jäänud marinaad ja umbes 0,5 dl vett. Lisa kurnatud nuudlid ja sega korralikult läbi.
Jaga taldrikutesse ja tõsta peale südame-seenesegu. Puista üle seesamiseemnete ja hakitud sibulapealsega ning serveeri.