Nuudlid kookospiimas tofu ja laimiga
-
Küpsetusaeg: 45min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Klaasnuudlid4 peotäis (-t)
-
Vegan hakkliha500 g
-
Oliiviõli0.5 spl
-
Punane karripasta ICA2 tl
-
Kookospiim400 ml
-
Soolmaitse järgi
-
Laim1 tk
-
Tofu270 g
-
Hernevõrsed100 g
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Järgmisena ootab ees taimne hautis juurviljade ja tofuga kreemjas karripastaga maitsestatud kookospiimas. Serveeri klaasnuudlite ja krõbedate hernevõrsetega ning pressi laimi peale, et toit oleks meeldivalt hapu.
Pane nuudlite jaoks vesi kastrulis keema.
Prae veganihakkliha õlis kõrge servadega pannil või potis. Keera kuumus madalamaks ning sega sisse karripasta ja kookospiim, keeda 5 minutit. Maitsesta soolaga.
Lõika laim viiludeks ja tofu umbes 1 x 1 cm suurusteks kuubikuteks. Pane tofu potti.
Valmista nuudlid pakendil oleva õpetuse järgi, aga ära loputa külmaks.
Serveeri hautist nuudlite, laimiviilude ja hernevõrsetega.