Munapitsa

  • Küpsetusaeg: 45min
  • Keskmine
Munapitsa

Koostisosad

Põhi

  • Riivjuust MO Saaremaa 24% 200g
     2 klaas (-i)
  • Vabapidamisel kanade munad M 10tk
     2 tk

Kate

  • Mozzarella
     125 g
  • Pitsakaste
     1 dl
  • Riivjuust MO Saaremaa 24% 200g
     0.5 dl
  • Salaami Milano Selection by Rimi 70g
     8 viil (-u)
  • Pune
     1 tl

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Munapitsast saab kiiresti lemmik. Küpseta ahjus pitsaalust, mis on valmistatud ainult munadest ja juustust, ning hiljem küpseta veel koos kattega. Lõbus ja uus viis valmistada pitsat. Ning maitseb tõesti hästi!

Kuumuta ahi 200 °C-ni.

Põhi: Sega riivjuust munaga.

Vormi muna ja juustu segu ümmarguseks põhjaks küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil, mille läbimõõt on umbes 24 cm.

Pane ahju keskmisele siinile umbes 20 minutiks.

Kate: lõika mozzarella viiludeks.

Määri pitsakaste põhjale. Lisa pitsale mozzarella, riivitud juust ja salaamiviilud. Lisa 8–10 värsket punelehte (1 pitsa kohta) või kasuta kuivatatud punet.

Pane ahju keskmisele siinile umbes 5 minutiks.

Serveeri.

Sarnased retseptid

Mesine müsli

30min • Lihtne

Koorene kana

25min • Lihtne

Vanaema õunakook

1h • Keskmine

Õuna purukook

2h 30min • Keskmine