Munapitsa
-
Küpsetusaeg: 45min
-
Keskmine
Koostisosad
Põhi
-
Riivjuust MO Saaremaa 24% 200g2 klaas (-i)
-
Vabapidamisel kanade munad M 10tk2 tk
Kate
-
Mozzarella125 g
-
Pitsakaste1 dl
-
Riivjuust MO Saaremaa 24% 200g0.5 dl
-
Salaami Milano Selection by Rimi 70g8 viil (-u)
-
Pune1 tl
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Munapitsast saab kiiresti lemmik. Küpseta ahjus pitsaalust, mis on valmistatud ainult munadest ja juustust, ning hiljem küpseta veel koos kattega. Lõbus ja uus viis valmistada pitsat. Ning maitseb tõesti hästi!
Kuumuta ahi 200 °C-ni.
Põhi: Sega riivjuust munaga.
Vormi muna ja juustu segu ümmarguseks põhjaks küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil, mille läbimõõt on umbes 24 cm.
Pane ahju keskmisele siinile umbes 20 minutiks.
Kate: lõika mozzarella viiludeks.
Määri pitsakaste põhjale. Lisa pitsale mozzarella, riivitud juust ja salaamiviilud. Lisa 8–10 värsket punelehte (1 pitsa kohta) või kasuta kuivatatud punet.
Pane ahju keskmisele siinile umbes 5 minutiks.
Serveeri.