Mozzarella aedmaasikate, basiiliku ja röstitud päevalilleseemnetega
-
Küpsetusaeg: 20min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Päevalilleseemned1 dl
-
Sool1 g
-
Maasikad1 kg
-
Basiilik1 peotäis (-t)
-
Mozzarella125 g
-
Palsamiäädikas2 spl
-
Oliiviõli2 spl
-
Must piparmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Eelroog, mis koosneb äratuntavate maitsete ootamatust kombinatsioonist. Röstitud päevalilleseemned, mozzarella, basiilik ja mahlased aedmaasikad. Viimasena, kuid sugugi mitte vähem tähtsamana, lisatakse oliiviõli. Kuidas see maitseb? Peen, nagu päikesepaiste kausis, arvame meie!
Rösti päevalilleseemneid koos soolaga kuival praepannil.
Loputa maasikad, eemalda rohelised osad ja lõika maasikad pooleks.
Lõika basiilik õhemateks ribadeks.
Riivi või lõika mozzarella väiksemateks tükkideks.
Sega omavahel balsamiäädikas ja oliiviõli ning lisa seejärel aedmaasikad, mozzarella ja basiilik. Pane taldrikule.
Raputa peale päevalilleseemneid ja maitsesta musta pipraga.