Koostisosad
Kõrvitsapüree
-
Kõrvits1
-
Meresool1
-
Kookosõli1
Smuuti
-
Kõrvitsapüree1 klaas (-i)
-
Kaerajook Tere1 klaas (-i)
-
Banaan1 tk
-
KaneelMaitse järgi
-
MuskaatpähkelSoovi korral
-
IngverSoovi korral
-
NelkSoovi korral
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 5 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Kõrvits on tänuväärt taim, mis sisaldab hulganisti tervisele kasulike toitaineid, vitamiine, mineraale ja antioksüdante. Rahvameditsiinis tuntakse kõrvitsat, kui hinnatud abimees ainevahetuse ja seedimise probleemide korral. Ja mis kõige olulisem - kõrvitsapüreest saab imelise smuuti! Loe rohkem, mida head ja kasulikku kõrvits sisaldab >
Ülejäänud kõrvitsapüreega, valmista kõrvitsasupp karri ja kookospiimaga >
Kõrvitsapüree: Pane ahi tööle 180 kraadiga. Pese kõrvits puhtaks, eemalda seemned, lõika viilud ja aseta ahjuplaadile. Määri kookosõliga ja maitsesta meresoolaga. Rösti ahjus 20-25 minutit
Kõrvitsasmuuti: Lisa kõik koostisained blenderisse ja blenderda. Säilib kaanega karbis või purgis kuni nädal