Mitmekihiline röstvõileib Sriracha kastme ja laimimajoneesiga
-
Küpsetusaeg: 45min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Tomat1 tk
-
Lehtsalat0.5 punt (-i)
-
Roheline sibul4 tk
-
Leib4 viil (-u)
-
Grillvarras4 tk
Laimimajonees
-
Laim1 tk
-
Majonees1.5 dl
-
Seesamiseemned1 g
Kana
-
Kanafilee4 tk
-
Soolmaitse järgi
-
Must pipar
-
Õli1 spl
-
Sriracha kaste1 spl
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Mitmekihilise röstvõileiva grillvariant! (Jah, seda saab ka küpsetada.) Koos mahlaste praekanalõikude, värske laimimajoneesi ja krõbedate köögiviljadega saad ühe meeliülendava ja toitva lõunasöögi, milles on palju maitseid. Kui sulle meeldib koriander, siis ära karda seda pisut peale raputada. Head võileivasöömist!
Lõika tomatid viiludeks ja rebi salat tükkideks. Lõika rohelised sibulad õhukesteks ribadeks.
Laimimajonees: Loputa ja puhasta laim leiges vees. Riivi laimi koort ja pressi mahl välja. Sega majoneesi ja seesamiseemnetega.
Kana: Maitsesta kana soola ja musta pipraga ning grilli otsesel kuumusel mõlemalt poolt, kuni kana on omandanud kauni värvi. Jätka küpsetamist kaudsel kuumusel ja grilli, kuni sisetemperatuur on 72 °C. Kui kana on kaudsel kuumusel, siis pintselda see üle õli ja Sriracha kastmega. Grilli meelepärast leiba.
Pane võileivad koos kõigi lisanditega kokku ja torka grilltikk läbi, et kõike koos hoida.