Koostisosad
Koostis
-
Krevetid10 tk
-
Valge vein150 g
-
Sinimerekarbid1 kg
-
Petersell1 punt (-i)
-
Sidrun1 tk
-
Oliiviõli15 g
-
Või25 g
-
Sibul30 g
-
Küüslauk5 g
-
Vürts4 tk
-
Pipar4 tk
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Kaalu vajalik kogus tooraineid.
Aja pott või pann kuumaks.
Lisa õli
Lisa või ning sibul, krevetid ja küüslauk.
Kuumuta 3 minutit ning lisa segule vürts ja pipar. Kuumuta veel minut.
Lisa sinimerekarbid ning hauta 6 minutit.
Lisa pigistatud sidruni viil. Pane potile/pannile kaas peale ning hauta 5 minutit.
Serveeri kuumalt. Võid segule panna peale ka maitserohelist.
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga.
Alkohol võib kahjustada teie tervist.