Koostisosad
-
Mangopüree300 g
-
Vahukoor Rimi200 ml
-
Vanillisuhkur2 tl
-
Želatiin1 tl
Kaunistamiseks
-
Granaatõunaseemnedkaunistamiseks
-
Kookoshelbedkaunistamiseks
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Pehme ja suus sulav mangovaht sobib suurepärase õhtusöögi lõpetuseks või eraldi nautimiseks.
Pane želatiinipulber 2 sl külma vette likku.
Vahusta vahukoor suhkruga kergelt vahtu ja sega hulka mangopüree.
Sulata želatiin veevannil, jahuta mõni minut. Nirista želatiinisegu teiste ainete hulka, samal ajal segades.
Vala magustoidupokaalidesse ja aseta külmkappi tarduma.
Kaunista magustoit granaatõunaseemnete ja kookoshelvestega.