Koostisosad
Põhi
-
Mandlijahu200 g
-
Kookoshelbed100 g
-
Kookosõli Rimi Planet230 g
-
Suhkur150 g
Glasuur
-
Piimašokolaad200 g
-
Vahukoor Rimi80 ml
-
Rohelised pistaatsiapähklid50 g
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Maitsev mandli-kookosebatoon šokolaadiglasuuriga on nii maitsev, et kõik lähedased soovivad kindlasti Sinu käest retsepti! Ära siis ole kade ja jaga seda nendega.
Sega kookoslaastud mandlijahu ja suhkruga.
Sulata kookosõli ja sega pähklijahu sisse.
Pressi segu tugevasti vormi sisse. Kui kookosõli jahtub, muutub see jälle kõvaks ja hoiab kogu massi koos.
Sulata veevannis šokolaad koos vahukoorega ja vala segu pähklimassile.
Puista mass pistaatsiapähklitega üle ja pane vähemalt 1 tunniks külmkappi jahtuma. Veelgi parem, kui segu seisab üleöö, et šokolaad läbinisti kõvaks muutuks. Seejärel lõika batoonisuurused tükid.