Maisisupp quesadilla‘dega
-
Küpsetusaeg: 45min
-
Lihtne
Koostisosad
Supp
-
Kollane sibul1 tk
-
Küüslauk2 küüs (-nt)
-
Oliiviõli1 tl
-
Kartul1 tk
-
Mais magus450 g
-
Köögiviljapuljong1 l
-
Kookospiim400 ml
Quesadilla
-
Keedetud valged oad390 g
-
Vesi0.5 dl
-
Vürtsköömned1 tl
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
-
Tortilja8 tk
-
Juust4 viil (-u)
-
Õli1 spl
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Kergesti valmistatav ja kreemjas kookospiimast valmistatud maisisupp, mis koos quesadilla‘dega moodustab oivalise 90.-te roa. Sa saad kiire ja maitsva toidu, mille puhul quesadilla‘des olev oasegu sobib ideaalselt supiga kokku. Lase hea maitsta!
Supp: koori ja haki sibul ja küüslauk. Prae hakitud koostisained oliiviõlis.
Koori ja riivi kartul jämedalt. Sega kartul ja mais praetud koostisainetega. Lisa puljong ja lase ca 8 minutit keeda. Mikserda supp ühtlaseks. Lisa kookospiim ja lase keema minna. Maitsesta soola ja pipraga. Kurna supp.
Quesadilla‘d: loputa oad ja lase kuivaks nõrguda. Sega need vee ja vürtsköömnetega. Maitsesta soola ja pipraga.
Jaota oasegu 4 quesadilla-leiva (4 portsjoni jaoks) peale ning rebi juustuviilud tükkideks ja jaota oasegu peale. Kata leivakettaga. Vajuta õrnalt ja prae seejärel praepannil oliiviõlis. Pööra üks kord.
Serveeri suppi lahtilõigatud quesadilla‘dega.