See retsept on mõeldud 8 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Lõigake sealiha keskmise suurusega tükkideks ja pange suurde kaussi.
Valmistage marinaad: lisage sealihale hakitud küüslauk, tüümian, suhkur, sool, oliiviõli, valge veini äädikas ja segage läbi.
Pange marineeritud sealiha ööseks külmikusse.
Valmistage salat: tükeldage tomat, kurk, sibul, hakkige koriander, lisage sidrunimahl, oliiviõli, sool, must pipar ja segage.
Torgake sealiha varrastele ja pange umbes 15 minutiks eelsoojendatud grillile.
Liha küpsemise ajal lisage grillile maisitõlvik, määrige seda võiga ja laske 5 minutit küpseda.
Serveerige sealihasvardaid võise maisitõlviku ja värske salatiga.