Koostisosad
-
Kanafilee2 tk
-
Punane paprika2 tk
-
India pähklid1 peotäis (-t)
-
Mangopüree200 g
-
Maitsestamata jogurt200 g
-
Ingver0.5 tl
-
Küüslauk3 küüs (-nt)
-
Laimi koor1 tk
-
Laimi mahl0.5 tk
-
Kurkum1 tl
-
Tšillihelbedmaitse järgi
-
Soolmaitse järgi
-
Kookosõli
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Mahe kanakarri mango ja jogurtiga võib kõlada võõralt, kuid selle maitse pakub elamuse, mida saab nimetada ainult positiivseks! Lihtne pala, mille valmistamine ei nõua suurt pingutust ning sobib igale kodukokale.
Haki ingver ja küüslauk, viiluta paprika. Tükelda kanafileed suupärasteks ampsudeks.
Prae paprikaribad ghee’s või kookosõlis kergelt läbi. Lisa ingver, küüslauk, kurkum ja tšillihelbed ning kuumuta paar minutit, jälgides, et küüslauk ei pruunistuks.
Lisa kanatükid ja prae veidi, kuni kanaliha on igast küljest kuumust saanud (pruunistada ei ole vaja).
Lisa jogurt ja mangopüree, maitsesta soolaga ning lisa India pähklid.
Lase keema tõusta, lisa laimimahl ja riivitud laimikoor ning hauta kaane all 20 minutit.