Magushapud krevetivardad

  • Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne
Magushapud krevetivardad

Koostisosad

  • Krevetid
     500 g
  • Sojakaste
     50 ml
  • Magushapu kaste
     100 ml
  • Küüslauk
     6 küüs (-nt)
  • Tšillipipar
     6 küüs (-nt)
  • Koriander
     2 tk
  • Oliiviõli
     2 spl
  • Ananass
     0.5 tk
  • Paprika
     2 tk
  • Sidrunimahl
     0.5 tk
  • Sibul punane
     0.5 tk
  • Sool
     
  • Pipar
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 3 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Magushapud krevetivardad - lihtne ja maitsev roog, mida grillil valmistada. 

Enne küpsetamist hoidke puuvardaid vähemalt 30 minutit vees, et need grillil põlema ei läheks.
Marineerige kausis krevetid: lisage hakitud küüslauk, tšillipipar, koriander, magushapu kaste, sojakaste, oliiviõli, must pipar, laimimahl ja segage läbi.
Pange krevetid köögiviljade lõikamise ajaks marineerima.
Valmistage köögiviljad eraldi kausis ette: tükeldage ananass, paprika ja sibul, lisage sool, must pipar, oliiviõli ja segage läbi.
Torgake köögiviljad, ananass ja krevetid varrastele.
Tõstke vardad eelkuumutatud grillile ja grillige 2 minutit mõlemalt poolt.

Sarnased retseptid

Grillitud juust pitaga

20min • Keskmine

Grillitud kuldmerikoger

20min • Keskmine