Magus riisihelbepuder

  • Küpsetusaeg: 15min
  • Lihtne
Magus riisihelbepuder

Koostisosad

  • Riisihelbed
     120 g
  • Mandlijook
     700 g
  • Või
     15 g
  • Rosin
     20 g
  • Datlid
     20 g
  • Kaneel
     1 tl
  • Kardemon
     0.5 tl

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Ka piiratud eelarvega on võimalik valmistada maitsvaid toite. Antud retsept on Sotsiaalministeeriumi retseptivõistlusele saadetud Maarja poolt. 

Pane helbed ja vedelik potti ning lase keskmisel kuumusel keema tõusta.
Keera kuumus madalaks ja hauta 3 minutit, sega aeg-ajalt.

Lisa või, enamik rosinatest ja tükeldatud datlitest. Sega hoolikalt.

Maitsesta kaneeli ja kardemoniga ning sega veel korra läbi.
Jäta puder kaane alla paariks minutiks seisma, et maitsed ühtlustuksid.
Serveeri soojalt, kaunistatuna ülejäänud rosinate ja datlitega. Võid pudrule lisada ka oma lemmikpuuvilju või -marju. Naudi!

Sarnased retseptid

ÜLEÖÖ KAERAPUDER

5min • Lihtne
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Matcha-mango smuuti

10min • Lihtne

Singi-juustukuklid

50min • Lihtne

Siidine õunapüree

45min • Lihtne