Koostisosad
Mannavaht
-
Püreestatud maasikad150 ml
-
Mustsõstrasiirup150 ml
-
Vesi700 ml
-
Manna135 g
-
Suhkur2 spl
-
Vanillisuhkur1 g
Serveerimiseks
-
Maasikadmaitse järgi
-
Piimmaitse järgi
-
Müsli
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Seda lapsepõlvest meelde jäänud magustoitu teevad kõige paremini ikka vanaemad.
Kuumuta maasikapüree, siirup ja vesi potis keemiseni. Lisa manna, samal ajal kogu aeg vispeldades. Lase mannasegul aeglasel tulel 5–6 minutit podiseda. Jäta jahtuma.
Kui piisavalt jahtunud, siis serveeri kohe.