Maasika jogurtikook
-
Küpsetusaeg: 30min
-
Keskmine
Koostisosad
Põhi
-
Küpsised360 g
-
Või200 g
Maasika-jogurtikate
-
Maasikad400 g
-
Tuhksuhkur200 g
-
Toorjuust220 g
-
Kreeka jogurt560 g
-
Želatiin30 g
Kaunistus
-
Maasikad
-
Müntlehed
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 8 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Aseta küpsetuspaber 22 cm koogivormi
Purusta küpsised peeneks puruks, lisa sulatatud või ja sega kõik ühtseks massiks. Aseta küpsisepuru koogivormi ja silu ühtlaseks
Tükelda maasikad blenderi või saumiksriga ühtseks massiks
Pane toorjuust ja tuhksuhkur teise suurde kaussi ning sega miksriga ühtlaseks massiks. Sega juurde kreeka jogurt ning maasikapüree ja sega uuesti
Lisa želatiin veele ja lase 10 minutit seista. Seejärel soojenda seda vesivannil ning lisa kooremassile. Sega põhjalikult
Vala mass koogile ja jäta vähemalt 3 tunniks külmkappi tarduma
Kaunista värskete maasikate ja piparmündilehtedega