Lõuna-India stiilis kanakarri
-
Küpsetusaeg: 45min
-
Keskmine
Koostisosad
Kanakarri
-
Kana rinnafilee500 g
-
Sibul200 g
-
Ingver70 g
-
Küüslauk70 g
-
Tomat200 g
-
Tšillipulber15 g
-
Kurkum15 g
-
Jahvatatud koriander15 g
-
Jahvatatud vürtsköömned15 g
-
Peen söögisool15 g
-
Toiduõli200 g
-
Kookospiim100 ml
Indiapärane riis hernestega
-
Basmatiriis300 g
-
Hernes, külmutatud100 g
-
Toiduõli50 g
-
Peen söögisoolMaitse järgi
-
Köömned10 g
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
India maitsete lainele kutsub sel korral restoran Chakra peakoka Venkat Indla poolt meisterdatud roog. Seda Lõuna-Indiast pärit kanakarrit soovitame nautida koos indiapärase riisi ja hernestega või miks mitte niisama koos naani leivaga.