Lõkkelõhe tartarkastme ja köögiviljasalatiga
-
Küpsetusaeg: 1h
-
Keskmine
Koostisosad
Lõhe
-
Lõhe1
-
Sool1 tl
-
Pipar1 tl
-
Suhkur1 tl
Tartarkaste
-
Kreeka jogurt200 g
-
Majonees100 g
-
Sidrun1
-
Oliiviõli2 spl
-
Marineeritud kurk2 tükk
-
Kapparid8 tükki
-
Sibul1 tükk
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
Salat
-
Porgand3 tk
-
Kirsstomat6 tükki
-
Redis4 tükki
-
Paprika1 tk
-
Sibul1 tk
-
Tüümian2 oksa
-
Oliiviõli4 spl
-
Sidrunimahl1 pool sidrunit
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
Praadimiseks
-
Leib4 viilu
-
Kirsstomat1 pakk
-
Kapparid16 tk
-
Või4 spl
-
Oliiviõli2 spl
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Miks mitte minna kevadele poolele teele vastu ning võtta ette üks mõnus kokkamine värskes õhus. Just seda tegime ka meie – pakkisime vajalikud vahendid kaasa ning käisime meisterkokk Ivariga mere ääres lõkkelõhe küpsetamas. Tuleb tunnistada, et lõkke lõhn toob kevade südamesse küll!