Koostisosad
-
Lõhefilee250 g
-
Või1 g
-
Oliiviõli Rimi Extra Light1 spl
-
Shiitake-seened200 g
-
Pak Choi1 pakk (-i)
-
Edamame oad ICA Selection100 g
-
Salsakaste100 g
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Salsa verde on Mehhiko köögi klassika, millel on palju erinevaid variatsioone. Proovi seda koos lõhega!
Tükelda seened ning pak choi, mida võib lõigata pooleks või väiksemateks tükkideks.
Kuumuta või pannil oliiviõliga ja prae lõhefileed 2–3 minutit kummaltki poolt.
Võta lõhe pannilt ning pane seened ja pak choi praadima.
Lisa kooritud sojaoad ja kuumuta kergelt läbi.
Serveeri lõhefilee lisandite ja salsa verde (eelistatult rohelise) kastmega.