Lillkapsakuskuss mustade ubade ja kanafileega

  • Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne
Lillkapsakuskuss mustade ubade ja kanafileega
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Sügavkülmutatud lillkapsas
     400 g
  • Ekstra-neitsioliiviõli sidruniga
     10 g
  • Küüslaugupulber
     3 g
  • Sool
     2 g
  • Oad Rimi mustad
     460 g
  • Kanarinnafilee
     400 g
  • Itaaliapärane maitseainesegu
     14 g
  • Oliiviõli
     16 g
  • Ürdid
      maitse järgi
  • Roheline salat
      maitse järgi

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Hõõruge kanafileed Itaaliapärase maitseaineseguga kokku ja röstige pannil oliiviõlis.

Soovi korral võite kana röstida ka ahjus, mähituna küpsetuspaberisse või fooliumisse.

Kuumutage lillkapsas, aurutades seda aurutis või sõelal 1 minut.

Seejärel lisage sool, küüslaugupulber ja sidrunimaitseline oliiviõli ja murendage kapsas pisikesteks tükikesteks. Ärge purustage liiga pudruks, jätke lillkapsa konsistents kuskussisarnasteks pärlikesteks.

Serveerige koos mustade ubade ja röstitud kanafileega. Lisage ürdid ja roheline salat.

Sarnased retseptid

Koorene kana

25min • Lihtne

Kukeseenekaste

5min • Keskmine
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja