Koostisosad
-
Sügavkülmutatud lillkapsas400 g
-
Ekstra-neitsioliiviõli sidruniga10 g
-
Küüslaugupulber3 g
-
Sool2 g
-
Oad Rimi mustad460 g
-
Kanarinnafilee400 g
-
Itaaliapärane maitseainesegu14 g
-
Oliiviõli16 g
-
Ürdidmaitse järgi
-
Roheline salatmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Hõõruge kanafileed Itaaliapärase maitseaineseguga kokku ja röstige pannil oliiviõlis.
Soovi korral võite kana röstida ka ahjus, mähituna küpsetuspaberisse või fooliumisse.
Kuumutage lillkapsas, aurutades seda aurutis või sõelal 1 minut.
Seejärel lisage sool, küüslaugupulber ja sidrunimaitseline oliiviõli ja murendage kapsas pisikesteks tükikesteks. Ärge purustage liiga pudruks, jätke lillkapsa konsistents kuskussisarnasteks pärlikesteks.
Serveerige koos mustade ubade ja röstitud kanafileega. Lisage ürdid ja roheline salat.