Leivasupp maapähklivõiga
-
Küpsetusaeg: 45min
-
Lihtne
Koostisosad
Koostis
-
Rukkileib10 viil (-u)
-
Pruun suhkur2 g
-
Maapähklivõi2.5 spl
Serveerimiseks
-
Maapähklidmaitse järgi
-
Piimmaitse järgi
-
Valge školaadmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 3 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Klassikaline magustoit meie kõigi lapsepõlvest, ainult et natuke trendikamas võtmes.
Aseta leivaviilud kaussi ja vala peale sooja vett nii palju, et viilud oleksid veega kaetud. Leota neid 30 minutit soojas vees. Vala pool vett ära ja kuumuta leiva-veesegu, kuni moodustub pehme leivapuder. Tõsta tulelt ja lase jahtuda.
Vala leivapuder kannmikserisse ja töötle kreemjaks. Seejärel vala tagasi potti, lisa suhkur. Kuumuta tasasel tulel mõni minut. Lõpuks lisa maitse järgi maapähklivõid.
Serveeri leivamagustoit kaussides. Kaunista maapähklipuru, valge šokolaadi ja natukese piima või koorega.