Lehtkapsapasta valge veini ja pecorino-juustuga
-
Küpsetusaeg: 45min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Pasta Lumaconi500 g
-
Aedoad150 g
-
Keedetud valged oad380 g
-
Lehtkapsas125 g
-
Oliiviõli1 spl
-
Küüslauk1 küüs (-nt)
-
Valge vein1.5 dl
-
Kobartomat400 g
-
Juust Pecorino100 g
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Siin on sulle oivaline lumaconi-pasta, mis segatakse krõmpsude aedubade, suurte valgete ubade, kirsstomatite ja muidugi lehtkapsaga. Oliiviõli ja valge vein annavad toidule oma maitse. Lõpetuseks puista peale riivitud pecorino-juustu ja õhtusöök ongi valmis!
Keeda pasta vastavalt pakendil olevale õpetusele. Puhasta aedoad ja pane koos pastaga keema, kui keemisaega on veel 3 minutit jäänud.
Loputa valgeid ube külma veega ja lase nõrguda.
Haki lehtkapsas ja prae pannil oliiviõlis pehmeks, pressi sisse küüslauk ja vala hulka valge vein. Lase ca 1 minut keeda ning sega seejärel hulka tomatid ja oad.
Riivi juust ja sega see sisse, lase keema ning maitsesta soola ja pipraga.
Sega pasta kapsakastmega ja lisa serveerimisel soovi korral veidi veel pecorino-juustu.