Lehtkapsa- ja parmesanikrõpsud
-
Küpsetusaeg: 30min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Lehtkapsas125 g
-
Parmesan400 g
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Haki lehtkapsas ning laota hõredalt kahele küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile laiali, läbimõõduga umbes 10 cm.
Riivi parmesan peeneks. Puista juust lehtkapsale. Aseta plaadid ükshaaval ahju keskmisele siinile 15–20 minutiks ehk kuni lehtkapsakrõpsud on saanud ilusa värvi. Lase ahjust aeg-ajalt niiskust välja.
Lase krõpsudel jahtuda. Tõsta need spaatliga kaussi.