Lasanje cosmopolitani salatiga
-
Küpsetusaeg: 45min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Hakkliha Rimi500 g
-
Õli1 spl
-
Sool0.5 tl
-
Pipar1 tl
-
Crème fraiche5 dl
-
Pastakaste küüslauguga390 g
-
Tomatid purustatud500 g
-
Lasanjeplaadid12 tk
-
Riivitud juust1 dl
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Lasanje ei pea olema nii keeruline, tuleb väikseid trikke abiks võtta! Selles on kastmebaasina kasutusel crème fraiche ja see segatakse otse pastakastme ja praetud hakklihaga kokku. Täidis vaheldub lasanjeplaatidega, enne juustu piserdamist pealmisele kihile. Söö koos happelise marineeritud cosmopolitani salatiga ja naudi!
Kuumuta ahi 200 °C-ni.
Lasanje: küpseta hakkliha õlis kastrulis, maitsesta soola ja pipraga. Sega sisse crème fraiche, pastakaste ja purustatud tomatid. Lase keema minna.
Lisa kaste ja lasanjeplaadid vaheldumisi ahjuvormi. Lõpeta kastmekihiga ja puista juustuga üle. Pane ahju keskmisele siinile umbes 25 minutiks.
Salat: sega oliiviõli ja äädikas kausis kokku. Lõika salat ja sega sisse. Lisa soola ja pipart.
Serveeri lasanjet salatiga.