Lasanje baklažaani ja ricottaga
-
Küpsetusaeg: 1h 15min
-
Keskmine
Koostisosad
Lasanje
-
Baklažaan2 tk
-
Soolmaitse järgi
-
Paprika2 tk
-
Piparmaitse järgi
-
Oliiviõli1 spl
-
Punane sibul1 tk
-
Konservtomatid390 g
-
Rosmariin2 tl
-
Veiniäädikas1 spl
-
Lasanjeplaadid200 g
-
Ricotta juust250 g
Salat
-
Aedoad380 g
-
Tomat4 tk
-
Punane sibul1 tk
-
Basiilik0.5 punt (-i)
-
Õli1 tl
-
Veiniäädikas1 tl
-
Soolmaitse järgi
-
Pipar1 maitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Salati valmistamiseks nõrutage oad. Seejärel hakkige tomat ja sibul. Segage kõik kokku ning lisage basiilik, õli ja äädikas. Maitsestage soola ja pipraga.