Kuum šokolaad vahustatud kookoskoorega

  • Küpsetusaeg: 1h
  • Keskmine
Kuum šokolaad vahustatud kookoskoorega

Koostisosad

  • Kookospiim
     1 dl
  • Kaerajook
     3 dl
  • Kakaopulber
     1.5 g
  • Agaavi nektar
     2 tl
  • Kookoshelbed
      maitse järgi

Vispeldatud kookoskreem

  • Kookoskreem
     400 ml
  • Agaavi nektar
     2 spl
  • Vanillisuhkur
     1 ml

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Proovi seda veganiretsepti – kuum šokolaad kookospiimaga, mille peale lisatakse kreemjaks vahustatud ja maitsestatud kookoskoor. Ülihea tumedal talveõhtul, kui šokolaadiisu võtab võimust!

Pane kookoskoore purk vähemalt 4 tunniks sügavkülma. Tee purk lahti, eemalda kõva pealmine kiht ning vahusta agaavi nektari ja vanillisuhkruga kohevaks.

Soojenda kastrulis kookospiima, kaera- või mandlijook, kakaod ja agaavi nektarit. Vala klaasi ning lisa kookoskoor ja kookoshelbed.

Sarnased retseptid

Autor: Laura Oro ja Paulig

Moosised muumia pirukad

30min • Keskmine

Vanaema õunakook

1h • Keskmine

Õuna purukook

2h 30min • Keskmine

Peedi jõulutart

2h • Keeruline