Kuum šokolaad vahustatud kookoskoorega
-
Küpsetusaeg: 1h
-
Keskmine
Koostisosad
-
Kookospiim1 dl
-
Kaerajook3 dl
-
Kakaopulber1.5 g
-
Agaavi nektar2 tl
-
Kookoshelbedmaitse järgi
Vispeldatud kookoskreem
-
Kookoskreem400 ml
-
Agaavi nektar2 spl
-
Vanillisuhkur1 ml
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Proovi seda veganiretsepti – kuum šokolaad kookospiimaga, mille peale lisatakse kreemjaks vahustatud ja maitsestatud kookoskoor. Ülihea tumedal talveõhtul, kui šokolaadiisu võtab võimust!
Pane kookoskoore purk vähemalt 4 tunniks sügavkülma. Tee purk lahti, eemalda kõva pealmine kiht ning vahusta agaavi nektari ja vanillisuhkruga kohevaks.
Soojenda kastrulis kookospiima, kaera- või mandlijook, kakaod ja agaavi nektarit. Vala klaasi ning lisa kookoskoor ja kookoshelbed.