Koostisosad
-
Gruusia leib1 pakk (-i)
-
Pesto4 spl
-
Mozzarella100 g
-
Kirsstomat75 g
-
Mustad oliivid50 g
-
Õliküpsetamiseks
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Sellise täidetud leiva sisse võid pista ka küüslaugu, riivitud juustu ja ürtide segu või siis mõnd maitsevõid. Piisab ka lihtsalt õliga määritud leiva kergest grillimisest, et saada justkui otse ahjust tulnud saia kiire petuvariant.
Lõika leib küljelt peaaegu läbi, nii et tekiks tasku täidise jaoks. Määri leiva sisemus pestoga, pista sinna riivitud juust, poolitatud kirsstomatid ja oliivid ning suru tasku kokku.
Määri leib kergelt õliga kokku ja grilli mõlemalt poolt paar minutit keskmisel kuumusel, kuni juust on sulanud ja leib ise pealt krõbe. Lõika viiludeks ja serveeri.