Kurgisalat Korea stiilis
-
Küpsetusaeg: 15min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Lühike kurk500 g
-
Sool1 tl
-
Murulauk1 punt (-i)
-
Šalottsibul1 tk
Kaste
-
Ingverijuur1 tl
-
Suhkur1 tl
-
Sojakaste1 spl
-
Seesamiõli2 spl
-
Veiniäädikas1 spl
-
Sriracha5 spl
-
Röstitud seesamiseemned2 g
-
Sool
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Lõika kurgid viiludeks ja puista üle soolaga. Jäta kurgid 5-10 minutiks soolastuma.
Tükelda murulauk ja šalottsibul.
Sega kõik kastme koostisosad.
Kurna marineeritud kurkidest mahl välja.
Lisa kurkidele kaste ja sibul.
Prae, serveeri ja naudi.