Külm Jaapani nuudlisalat
-
Küpsetusaeg: 20min
-
Lihtne
Koostisosad
Salat
-
Tatranuudlid80 g
-
Kurk1 tk
-
Porgand1 tk
-
Hiina kapsas0.5 tk
-
Sink
-
Muna2 tk
-
Roheline sibul2 vart
-
Merevetika snäkk
Kaste
-
Riisiäädikas2 spl
-
Hele sojakaste2 spl
-
Suhkur1 g
-
Seesamiõli ICA Asia1 spl
-
Kanapuljong115 ml
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Taimetoidu asenduseks vaheta kanapuljong köögiviljapuljongi vastu ning eemalda sink
Kaste: Sega omavahel väikeses potis riisiäädikas, hele sojakaste, suhkur ja kanapuljong. Kuumuta keemiseni ja võta kuumus maha. Seejärel lisa seesamiõli
Salat: