Kuldsed austrid
-
Küpsetusaeg: 20min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Austrid6 tk
-
Või30 g
-
Küüslauk1 küüs (-nt)
-
Riivsai5 tl
-
Petersell1 peotäis (-t)
-
Kõva riivjuust5 tl
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Kuidas Sulle meeldiks oma lähedasi üllatada eriti peenelt? Valmista neile õhtusöögiks või romantiliseks suupisteks austrid! Ja ära muretse - kui austreid toorelt ei söö, siis üleküpsetatult kindlasti!
Ava austrid ja puhasta karbi kildudest.
Vala ära austrivedelik ning lõika lahti auster jala küljest.
Aseta karbid kortsutatud fooliumi peale ahjuplaadile. Aseta igale austrile veidi võid, natuke peenestatud küüslauku, hakitud peterselli ja puista üle riivsaiaga. Kata kõik Parmesani või muu kõva riivjuustuga.
Aseta austrid 8-10 minutiks 200-kraadisesse ahju. Tulemus peab olema kuldne!