Krõbedad avokaadotakod
-
Küpsetusaeg: 30min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Avokaado2 tk
-
Jahu1 dl
-
Muna4 tk
-
Panko2 dl
-
Rapsiõlifrittimiseks
-
Meresoolmaitse järgi
Serveerimiseks
-
Tortilja1 pakk (-i)
-
Salsakasteserveerimiseks
-
Tšillimajoneesserveerimiseks
-
Korianderserveerimiseks
-
Laimserveerimiseks
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Kui sa ei ole varem proovinud panko-paneeringus frititud avokaadoga täidetud takosid, siis nüüd on õige aeg! Avokaado pehme viljaliha krõbedas paneeringus on suus tõeline maitsesensatsioon. Paku kuumi tortiljasid tomatisalsa, tšillimajoneesi, laimi ja rohke koriandriga.
Poolita, eemalda seeme ja uurista avokaado viljaliha välja. Lõika avokaadopoolikud neljaks sektoriks. Sega kergelt sisse nisujahu, seejärel lahti klopitud muna ja viimasena pankoga.
Friti 180 ˚C õlis või prae suures koguses neutraalses rapsiõlis, kuni paneering on kuldpruun. Võta välja ja lase majapidamispaberil nõrguda. Puista peale soolahelbeid.
Serveerimiseks: paku krõbedat avokaadot väikestes tortiljades koos tomatisalsa, tšillimajoneesi, värske koriandri ja laimilõikudega.