Krõbe tursk hapendatud porgandi ja Taani remulaadiga
-
Küpsetusaeg: 30min
-
Lihtne
Koostisosad
Hapu porgand
-
Porgand1 tk
-
Äädikas0.5 tl
-
Suhkur1 g
-
Vesi0.5 ml
Tursk
-
Külmutatud tursk360 g
Taani remulaad
-
Hapukurk2 tk
-
Majonees2 dl
-
Karri1 tl
-
Soolmaitse järgi
Serveerimiseks
-
Keedetud kartulserveerimiseks
-
Sidrun5 viil (-u)
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Eriti hea on süüa krõbedat turska koos isetehtud hapendatud porgandi ja Taani remulaadiga. Ei pea olema tippkokk selleks, et ise porgandit hapendada või remulaadi teha. Tursafilee koos lihtsate lisadega teevad kokku põneva ja värske maitsekombinatsiooni. Serveeri kartulite ja sidrunviiludega. Lase hea maitsta!
Hapu porgand: koori ja riivi porgandid jämedalt. Aja äädikas, suhkur ja vesi väikeses kastrulis keema. Pane porgand sisse, võta pliidilt ära ja jäta jahtuma.
Valmista kala vastavalt pakendil olevale õpetusele.
Taani remulaad: haki hapukurk peeneks ja sega majoneesi ja karriga kokku. Maitsesta tahtmisel soolaga.
Serveeri tursk porgandi, remulaadi, keedetud kartuli ja sidruniviiludega.