Kristel Aaslaidi vürtsikas vegan bataadi burrito
-
Küpsetusaeg: 25min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Bataat900
-
Oliiviõliküpsetamiseks
-
Suitsutatud paprika0.5 tl
-
Küüslaugupulber0.5 tl
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
-
Sibul0.5 tk
-
Jalapeno1 tk
-
Küüslauk1 küüs (-nt)
-
Tšillipulber1 tl
-
Cayenne piparmaitse järgi
-
Mustad oad425 g
-
Mais130 g
-
Täistera tortilla1 pakk (-i)
-
Lehtsalatmaitse järgi
-
Tomatmaitse järgi
-
Vegan riivjuustmaitse järgi
-
Avokaadomaitse järgi
-
Vegan hapukoormaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Valmista ise kodus Kristel Aaslaidi retsepti järgi vürtsikas vegan bataadi burrito! See maitseb imehästi ning sobib suurepäraselt suviseks eineks.
Soojenda ahi 200 kraadini. Ahjuplaadile pane bataadikuubikud ja lisa oliiviõli, suitsupaprika, küüslaugupulber, sool ja pipar. Nii, et kõik oleks mõnusalt kaetud. Aseta 20 minutiks ahju ja aeg-ajalt sega ning keera.
Lisa pannile keskmise kuumusega pannile oliiviõli. Kui õli on kuumenenud, siis lisa pannile sibul ja prae 2-3 minutit, seejärel lisa jalapeno, küüslauk, tšilli pulber ja cayenne pipar. Prae veel 2-3 minutit. Seejärel lisa oad ja mais. Prae veel kuniks need on soojad.
Võid tortillad ahjus soojendada enne kui hakkad oma burritot kokku panema. Lisa maitse järgi bataati, oa ja maisisegu, avokaadot, (vegan) juustu, tomatit ja lehtsalatit. Kastmena kasuta (vegan) hapukoort. Järjekord pole oluline, tee nii, nagu endale maitseb ja rulli kokku. Seejärel naudi.