Krevetipasta suvikõrvitsa ja valge veiniga
-
Küpsetusaeg: 40min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Makaronid Lumacoli4 peotäis (-t)
-
Sibul punane1 tk
-
Suvikõrvits1 tk
-
Paprika530 g
-
Oliiviõli1 spl
-
Tomatipasta2 g
-
Tšillipulber0.5 tl
-
Valge vein1.5 dl
-
Maisitärklis0.5 g
-
Vahukoor Rimi2 dl
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
-
Petersell0.5 punt (-i)
-
Kooritud krevetid400 g
-
Kõrvitsaseemned0.5 dl
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Maitsev, kergesti valmistatav ning kirev roog, kuhu käivad krevetid, suvikõrvits, koor, sibul, paprika ja petersell. Serveeri värske pasta ning rõstitud ja soolatud kõrvitsaseemnetega, mis lisavad kreemjale kastmele särtsu.
Keeda pasta (eelistatult lumaconi) vastavalt pakendil olevale õpetusele. Eelista lumaconi pastat.
Koori ja haki sibul. Lõika suvikõrvits kuubikuteks. Haki paprika.
Prae sibul, suvikõrvits ja paprika kergelt oliiviõlis laial pannil või poti sees segades. Sega sisse tomatipasta ja tšillipulber ning prae veel mõni minut.
Sega sisse vein ja maisitärklis ning kalla koos koorega segades pannile. Keeda veel mõni minut. Maitsesta soola ja pipraga
Haki petersell ning sega koos külmutatud krevettidega kastmesse. Lase krevettidel kastmes sulada, keeda vaiksel tulel ca 4 minutit.
Serveeri pasta kastme ja kõrvitsaseemnetega.
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga.
Alkohol võib kahjustada teie tervist.