Koostisosad
Puder:
-
Pudruriis100 g
-
Vesi700 ml
-
Kaerajook300 ml
-
Suhkur2 g
-
Sool0.25 tl
-
Vanillisuhkur2 tl
Serveerimiseks:
-
Kaerakreem vahustamiseks200 ml
-
Õun3 tk
-
Suhkur4 g
-
Kaneel1 tl
-
Sidrunimahl2 tl
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Mõnusalt lihtne ja õunane riisipuder maitseb tänu kaeravahukoorele eriti hõrgult
Keeda veekeetjas vesi, et saada vesi kiiremini keema. Vala vesi potti ja kuumuta keemiseni