Kotlet röstitud kartuli ja Padróni kaunpipardega
-
Küpsetusaeg: 40min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Koorega kartulisektorid Rimi0.5 pakk (-i)
-
Padron kaunpipar100 g
-
Õli1 tl
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
-
Sealiha2 viil (-u)
-
Tšillimajonees1 dl
-
Salat Frillice0.5 peotäis (-t)
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Õhtusöögiks tuleb mahlakas kotlet röstitud kartulite ja väikeste kaunpipardega. Sellist rooga ei ole vaja rohkem maha müüa, kuid selle täiendamiseks läheb see serveerimisele koos kergelt terava tšillikastmega. Head isu!
Kuumuta ahi 200 °C-ni.
Valmista kartulid vastavalt pakendil olevale õpetusele.
Prae kaunpiprad õlis pannil, maitsesta soola ja pipraga. Tõsta kaunpiprad taldrikule.
Küpse kotlette praepannil umbes 4 minutit kummalgi küljel või sisetemperatuurini 70 °C, maitsesta soola ja pipraga.
Serveeri kotlette kartuli, piprakaunade, majoneesi ja salatiga.