Kotlet pasta ja tomatikastmega
-
Küpsetusaeg: 40min
-
Keskmine
Koostisosad
Pasta
-
Pasta4 peotäis (-t)
Kotlet
-
Riivsai0.5 dl
-
Vesi1 dl
-
Muna1 tk
-
Hakkliha500 g
-
Dijoni sinep1 spl
-
Sool0.5 tl
-
Piparmaitse järgi
-
Õli1 spl
-
Pastakaste500 g
Salat
-
Tomat3 tk
-
Rooma salat1 tk
-
Murulauk20 g
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Tänane õhtusöök koosneb mahlastest kotlettidest pastaga tomatikastmes. Sealihakotlettide maitset täiendab Dijoni sinep. Prae kotletid pruuniks enne kui lisad maitserikka tomatikastme. Serveeri värskelt keedetud pasta (eelistatud fiori) ning värske Rooma salati, tomatite ning murulauguga. Head isu!
Pane pasta (eelistatud fiori) jaoks vesi kastrulis keema.
Kotlet: Sega suures kausis kokku riivsai veega. Jäta paariks minutiks seisma. Sega sisse munad, hakkliha ja sinep ning lisa soola ja pipart. Vormi hakkliha 8 kotletiks (8 portsjoniks).
Prae oliivõliga pannil mõlemalt poolt pruuniks. Vähenda kuumust ning lisa tomatikaste. Keeda seejärel vaiksel tulel ca 10 minutit. Pööra kotlette aeg-ajalt.
Salat: Tükelda tomatid ja salat. Haki või lõika murulauk peeneks. Sega kõik kokku ja serveeri näiteks vinegretiga.
Serveeri kotletid kastmes salati ja pastaga.