Koostisosad
Kõrvitsapannkoogid
-
Kaerajahu130 g
-
Riisijahu75 g
-
Söögisooda0.5 tl
-
Küpsetuspulber0.5 tl
-
Kaneel0.5 tl
-
Kardemon0.5 tl
-
Sool0.25 tl
-
Muna2 tk
-
Keefir100 ml
-
Kõrvitsapüree100 g
-
Sulavõi3 spl
-
Suhkur1 näpuotsatäis
-
Õlipraadimiseks
Serveerimiseks
-
Kreeka pähklidmaitse järgi
-
Mesimaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 3 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Kõrvitsapüree valmistamiseks küpseta kõrvitsatükke 180-kraadises ahjus 20 minutit. Lase jahtuda, eemalda koor ning töötle kannmikseris püreeks.
Sega suures kausis kaera- ja riisijahu, suhkur, sooda, küpsetuspulber, sool ja vürtsid.
Teises kausis sega munad, keefir, sulavõi ja kõrvitsapüree.
Ühenda segud omavahel ning mikserda kõik ühtlaseks tainaks.
Vala pannile õli ja prae kuumal pannil väikesed koogid mõlemalt poolt.
Serveerimiseks puista peale hakitud Kreeka pähkleid ja nirista mett.