Koostisosad
-
Kõrvitsapüree225 g
-
Sooda1 tl
-
Kaneel0.75 tl
-
Muskaatpähkel0.75 tl
-
Ingver0.75 tl
-
Sool0.5 tl
-
Päevalilleõli100 ml
-
Muna2 tk
-
Rafineerimata suhkur150 g
-
Mandlijahu120 g
-
Kaerajahu180 g
-
Tume šokolaad150 g
-
Metspähklid75 g
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 8 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Kõrvitsapüree valmistamiseks küpseta kõrvitsatükke 180-kraadises ahjus 20 minutit, lase jahtuda, eemalda koor ja töötle kannmikseris ühtlaseks.
Vispelda suures kausis kokku kõrvitsapüree, munad, õli ja suhkur.
Sega teises kausis jahud ja kõik ülejäänud kuivained.
Haki šokolaad ja pähklid, lisa ka need. Sega kõik omavahel ja vala keeksitainas õliga määritud ning jahuga ülepuistatud vormi.
Küpseta 175-kraadises ahjus 45–55 minutit. Lase pisut jahtuda ja serveeri.